Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Bryllupsgaver – Køb en unik kærlighedsskulptur

Vælg den perfekte skulptur, som altid vil være et symbol på kærlighed og et skønt minde for brudeparret.
Alle skulpturer leveres i æske med beskrivelse af kunstner og kunstværk vedlagt. Husk vi bytter gerne.
Levering 1-2 dage, fri fragt og 90 dages fuld returret

 • Ønskeliste

  LIVETS DANS – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SAMMENHOLD – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LYKKE – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  THE WALL OF LOVE – TOGETHER – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SAMMENHOLD – ægte bronze med smuk grøn patina

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SVINGER GODT SAMMEN

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LOVE IS IN THE AIR – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SKABT FOR HINANDEN – 120 cm

  Læs mere
 • Ønskeliste

  INDERST INDE – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  GENNEM TYKT OG TYNDT

  Læs mere
 • Ønskeliste

  KÆRLIGHED UDEN GRÆNSER – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  THE WALL OF LOVE – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  KÆRLIGHED – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  FLY ME TO THE MOON – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  WALK IN THE PARK

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LOVE BIRDS – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SE SAGEN FRA TO SIDER – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  GAVEKORT

  Læs mere

Unik bryllupsgave – find den her!

romantisk 1136 x 773px 1400 x 773px 2 300x190 - GAVEKORTKøb en unik bryllupsgave, som vil blive værdsat og husket! En bronzefigur med symbolik og kærlighed, der vil glæde hele livet.
Et bryllup er en af livets største begivenheder. Meget skal ordnes inden den store dag.
Det er meget normalt at brudeparret har lavet en ønskeliste så lang, som en smørrebrødsseddel. Måske er der endda en person der koordinere gavekøbene eller man kan tjekke på nettet at gaven ikke er købt af andre. Alt sammen måske meget smart – men temmelig upersonligt.
Vores kunder elsker det personlige og unikke.

Hvert år sælger vi rigtig mange skulpturer til bryllupper. Skulpturer med en god historie og noget der ikke kan købes over alt. Faktisk kan vores skulpturer kun købes hos os, på vores webshop 99skulpturer.dk eller i vort galleri – Galleri Mernild i Herning. Vi laver vores skulpturer, så de har både humor og symbolik og vil være et minde for livet. Alle vores skulpturer fremsendes i gaveæsker med en vedlagt beskrivelse af kunstværket. Disse ord som uddyber kunstnerens tanker bag skulpturen, er med til at give gaven en ekstra dimension.

De fleste af vores skulpturer laves i et meget begrænset antal på 99 eksemplarer. Derfor navnet 99skulpturer.
Skulle skulpturen i mod forventning ikke falde i brudeparrets smag, har vi altid 90 dages fuld returret – altså bytte eller pengene tilbage – uden bøvl og med et smil.

En bronzefigur som bryllupsgave

5 225x300 - GAVEKORTNår valget er faldet på en skulptur eller en mindre figur til stuen eller hjemmet, skal man forholde sig til flere ting. Blandt andet størrelsen, materialet og hvad skulpturen skal fortælle eller symbolisere. I vores galleri har vi skulpturer i mange forskellige størrelser og et stort udvalg af materialer, men vores foretrukne materiale er bronze.

En bronzefigur, som bryllupsgave, er et eksklusivt valg. Bronze er et forholdsvist dyrt materiale at støbe skulpturer i og det er stort set uforgængeligt. Derfor er en velvalgt figur støbt i bronze en oplagt bryllupsgave. Du kan fortælle så utroligt mange ting med en figur. En bronzefigur med en god symbolik fortæller mere end 1000 ord.

Selv om skulpturen kan fortolkes på mange måder og præcis som beskueren ser det, så gør den medfølgende tekst i gaveæsken blot helhedsindtrykket endnu mere helstøbt. Ingen tvivl om at en figur i bronze vil få en fremtrædende plads i hjemmet i fremtiden.

En meget personlig bryllupsgave

Et nærtstående bryllup vil næsten altid sætte din fantasi på prøve, for nu skal der købes en gave. Allerhelst en gave som er personlig og som symboliserer den kærlighed, et bryllup nu engang er. En gave som kan stå fremme og som bryllupsparret elsker at kigge på. Som minder dem om et fantastisk bryllup, deres nye liv sammen, og som måske tilmed minder dem om dig, som deres gode ven.
De fleste mennesker sætter pris på noget smukt og på ting med en god historie – og det gælder naturligvis også for brudepar. Derfor er valget faktisk slet ikke så svært!

3 18 225x300 - GAVEKORTVælger man en smuk skulptur med et kærlighedsbudskab og en symbolik, der erindrer parret om at fastholde kærligheden, og samtidig minder dem om den store dag – så rammer man stort set aldrig ved siden af.

Vi ved, hvad vi taler om. 99skulpturer har solgt skulpturer i en årrække, og det er yderst sjældent, at modtagere af vores skulpturer ønsker at bytte eller at få pengene retur, selv om vi naturligvis altid tilbyder 90 dages fuld returret. Det er jo en meget personlig gave, som viser, at giveren har gjort sig umage med at finde en bryllupsgave, som ikke drukner i mængden af køkkenredskaber, glas eller skåle.

Det betyder også, at en bronzefigur oftest får en fremtrædende placering i brudeparrets hjem. Den vil blive set, og det er en ting både brudepar og fremtidens gæster vil kommentere og tale om.
Skulpturerne i denne kategori findes til priser fra 1.500 kroner til 18.000 kroner.
Prismæssigt en stor forskel, men en smuk skulptur behøver ikke nødvendigvis være i den dyre ende, da det fortrinsvis er skulpturens størrelse, der er afgørende for prisen.

Arbejdet bag skulpturen

Som kunstner og skulptør er det af afgørende betydning, at have en klar idé med det arbejde, der ligger forude – i modsætning til f.eks. en kunstmaler eller billedkunstner, som oftere kan lade sig føre frem til et endeligt resultat ved bevist at bruge nogle af malerprocessens tilfældigt fremkomne udtryk.

Mens maleriet ofte udvikler sig undervejs, måske fordi malingen løber sammen på en anden måde end forudsagt, har skulptøren oftest et klart billede inde i hovedet af det færdige resultat.
Ofte har skulptøren haft stakkevis af skitser til grund for det endelige resultat.
Selve formen kan udføres i mange forskellige materialer, men ofte er skulptørens foretrukne materiale ler eller voks – måske sammensat med andre materialer som træ eller metal. Ler og voks kan formes på alle tænkelige måder.

Hvis skulpturen er meget kompleks, bruges der små og meget fine spartler og skraberedskaber til at få detaljerne tydeligt frem. I sådan en skabelsesproces, som kan være meget langstrakt, nytter det ikke, at kunstneren ikke kan se det endelige mål for sit indre øje. Naturligvis kan der korrigeres undervejs i skabelsesprocessen, men det er som regel i et mindre omfang.
Når kunstneren er færdig med sin model skal skulpturen støbes på bronzestøberiet.

Fællesnævneren for vores skulpturer er en form for symbolik. Figurerne har alle en titel, som kan være et budskab til modtagerne. Som en inspiration til hvad skulptøren søger at udtrykke, selvom det i sidste ende er helt op til modtageren at tolke budskabet i figuren.

En skulptur bliver til

Når kunstneren har sin idé på plads, skal udtrykket og størrelsen på værket findes. Det kan blive en meget stor skulptur, der egner sig til en park eller en have.
En bronzefigur, derimod, er mere velegnet til en personlig bryllupsgave, og gør sig naturligvis bedre i mindre format. I et format der passer i et hjem, hvor en god placering vil bringe den frem i lyset til glæde for alle.

I vore atelier arbejder vi med mange forskellige materialer og redskaber til opbygning af modellen. Vi kan arbejde indefra og ud ved hjælp af sammenkrøllet papir, ståltråd, ler eller voks. Vi kan også begynde med en stor klat ler eller flamingo, og derfra skrabe og fjerne lag for lag inden form og størrelse er fundet.

Endelig handler det om støbeprocessen. Mest enkelt er en sandstøbning, hvor det er et aftryk af skulpturen i en kasse med sand. Det hulrum der opstår, når man fjerner skulpturen fyldes med flydende bronze eller messing, og når metallet er stivnet, står man med en massiv skulptur.
99skulpturer støber primært efter ”Cire Perdue” metoden. ”Cire Perdue” betyder tabt voks og det går ud på, at der laves en afstøbning af modellen i voks, som holdes på plads mellem to keramik- kerner. Derefter hældes flydende bronze ind til voksen, som smelter og løber ud af nogle interimistiske afløbsrør. Det er en langvarig og kompleks proces, men som til gengæld giver en nøjagtig afstøbning af originalmodellen.

Endelig bliver skulpturen renset og afkølet for til sidst at blive patineret. Det foregår oftest med syre i forskellige variationer, som giver bronzen forskellige farver som grøn, blålig, brun, sølvbrun eller sort. Det er de forskellige syresammensætninger, der giver forskellig patina.
Og det er ikke opskrifter, man kan købe. Det er vores helt egne. Hemmelige opskrifter som vi værner om. For som mange kunstnere siger: Den rette patinering er lige så vigtig som en god skulptur.

Evig holdbarhed

Vores historie bekræfter, at en skulptur, der er støbt i bronze eller messing, kan holde i evigheder. Generation efter generation. De fleste skulpturer kræver ingen vedligeholdelse, men kan uden problemer ”shines” lidt op med et tyndt lag møbelvoks, eller oftest er bare en støvklud nok.
En skulptur skal man glædes over, og skulle skulpturen ikke leve op til forventningerne, bytter vi med et smil inden for en måned eller to, eller man kan få pengene tilbage.
Det er fuld tilfredshed eller pengene tilbage, men vores erfaring siger os, at det ikke sker, for vi får meget sjældent en skulptur tilbage fra en utilfreds kunde.
En unik skulptur er en gave, der altid rammer plet.

Se også: kobberbryllupsgaver, sølvbryllypsgaver og guldbryllupsgaver.

Kontakt 99Skulpturer

 • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Updating…
 • Ingen varer i kurven.