Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

LOVE BIRDS – ægte bronze

3.500,00 kr.

På lager

Love birds – Smuk og elegant skulptur der hylder kærligheden. Støbt i kun 99 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

Skulpturen er en hyldest til  kærlighed i det hele taget –  kærlighed til livet, kærlighed til hinanden og til naturen.
En eksklusiv skulptur som er let at placere og seværdig fra alle sider.
Perfekt til f.eks. bryllupsgave, uanset om det er til de nygifte,  kobber-, sølv- eller guldbrudeparret. Er også en smuk gave til den man elsker – uanset anledning.

Figurerne er støbt i massiv bronze og efterfølgende højpoleret, så den smukke varme glød i bronzen kommer i fokus. Ved enhver støbeproces vil der dannes små ujævnheder. Særligt når skulpturen, som her er højpoleret, vil man kunne se disse nuancer, som små mørke pletter i bronzen. Kunstneren selv er stor fan af disse små uensartede områder, der blot giver den enkelte skulptur sit eget særpræg. For at give skulpturen endnu mere spil og liv, har kunstneren lavet fuglenes ben med et let rødligt skær. Dette ved at tilsætte lidt mere kobber i bronzelegeringen.

Man kan med fordel vælge at lade skulpturen forandre sig ved naturlig patinering. Den bliver blot smukkere med tiden. Men hvis man vil, kan man uden problemer pudse skulpturen tilbage til udgangspunktet med ganske almindelig pudsekrem til kobber, bronze og messing.

Skulpturen er velegnet til at stå både ude og inde.

Højde ca. 22 cm. Bredde ca. 17 cm. Dybde ca. 11 cm Vægt ca. 2  kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.