Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Sølvbryllupsgaver – Kærligheden hyldes

Køb og overrask sølvbryllupsparret med den perfekte gave – en skulptur som symboliserer kærlighed. 25 år i medgang og modgang er en stor bedrift samt en livsbegivenhed som aldrig vil blive glemt. Derfor er en smuk kærlighedsskulptur den rette sølvbryllupsgave – udforsk de mange smukke figurer og skulpturer, vi på forskellig vis har taget under kunstnerisk behandling.

Alle skulpturer leveres i æske med beskrivelse af kunstner og kunstværk vedlagt.
Husk vi bytter gerne.
Levering 1-2 dage, altid fri fragt og 60 dages fuld returret

 • Ønskeliste

  LIVETS DANS – harmoni og sammenhold

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SAMMENHOLD – kærlighedens bånd

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LYKKE – kærlighed og sammenhold

  Læs mere
 • Ønskeliste

  THE WALL OF LOVE TOGETHER – kærlighedens monument

  Læs mere
 • Ønskeliste

  MIN FAMILIE MED 3 BØRN – tryghed og fællesskab

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SAMMENHOLD (grøn) – kærlighedens bånd

  Læs mere
 • Ønskeliste

  MIN FAMILIE MED 2 BØRN – tryghed og fællesskab

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SVINGER GODT SAMMEN – kærlighedens harmoni

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LOVE IS IN THE AIR – kærlighed giver “vinger”

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SKABT FOR HINANDEN – forenet i kunst og kærlighed

  Læs mere
 • Ønskeliste

  MIN FAMILIE MED 1 BARN – tryghed og fællesskab

  Læs mere
 • Ønskeliste

  INDERST INDE – dybt i hjertet

  Læs mere
 • Ønskeliste

  GENNEM TYKT OG TYNDT – kærlighedens styrke

  Læs mere
 • Ønskeliste

  MIN FAMILIE MED 4 BØRN – tryghed og fællesskab

  Læs mere
 • Ønskeliste

  THE WALL OF LOVE – kærlighedens monument

  Læs mere
 • Ønskeliste

  KÆRLIGHED – hjertets betydning

  Læs mere
 • Ønskeliste

  FLY ME TO THE MOON – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  WALK IN THE PARK – i leg med perspektivet

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LOVE BIRDS – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  SE SAGEN FRA TO SIDER – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  GAVEKORT

  Læs mere

Find den helt rigtige sølvbryllupsgave

4 225x300 - GAVEKORTVi har samlet et udvalg af smukke figurer og større skulpturer, som vil være en flot og speciel gave til et sølvbrudepar. Eller til ægtefællen på 25-årsdagen.

Temaet for disse skulpturer er kærlighed.  Skulpturerne er lavet af kunstneren Palle Mernild, som har lavet en række skulpturer, der dels bygger på en æstetisk skønhed, mens andre har fokus på humor og symbolik. Fælles for skulpturerne og figurinerne er, at de fleste kun fremstilles i 99 eksemplarer. Derfor navnet 99 skulpturer. Det er skulpturer med symbolik og humor.
Skulpturerne leveres alle i gaveæsker og i æsken er vedlagt en beskrivelse af kunstværket.

Husk, vi bytter gerne.
Levering 1-2 dage, altid fri fragt og 60 dages returret.

Hovedparten af kunstnernes skulpturer er udført i bronze. Det er noget af det fremmeste materiale inden for skulpturstøbning. Efter støbningen patineres bronzefigurerne i forskellige farvenuancer. Det kan være alt fra det høj polerede og skinnende, hvor de naturlige farver træder tydeligt frem, til grønlige nuancer eller sort.

Unik og meget personlig sølvbryllupsgave

En gave til et sølvbryllup er ikke altid lige let at finde, men vil du/I give en gave med et personligt præg, er en skulptur en enestående idé. Det kan være en skulptur, der symboliserer 25 års kærlighed, og det kan være en skulptur med en humoristisk undertone. Men det vil altid være en personlig gave, som kan stå fremme, og som 25-års jubilarerne vil synes om.

12 225x300 - GAVEKORTDet er en gave, som vil sætte tanker i gang om 25 års samliv, som måske tilmed vil minde sølvbrudeparret om dig, som giver og gode ven i en lang årrække. De fleste mennesker sætter pris på noget smukt og på ting med en god historie – og det gælder naturligvis også for et ægtepar, der har været gift i 25 år. Derfor er valget faktisk slet ikke så svært!

Man vælger en skulptur med et budskab og en symbolik, der erindrer parret om at fastholde kærligheden og samværet, og samtidig vil skulpturen minde sølvbrudeparret om 25 år på godt og ondt.

Hos 99skulpturer ved vi, hvad vi taler om. Vores kunstnere har solgt skulpturer i en årrække, og det er yderst sjældent, at nogen kommer tilbage for at bytte en gave fra os eller for at få pengene tilbage. For det er en meget personlig gave, som viser, at giveren har gjort sig umage med at finde en sølvbryllupsgave, som ikke drukner i mængden af køkken- og haveredskaber eller porcelæn og duge.
Det betyder også, at en bronzefigur oftest får en fremtrædende placering i sølvbrudeparrets hjem. Den vil blive set, og det er en ting både ægtefælle, brudepar eller fremtidens gæster måske vil kommentere eller tale om.

Skulpturerne i denne kategori findes til priser mellem 1.000 kroner og 18.000 kroner. Oftest er det skulpturens størrelse, der bestemmer prisen.
Skulle gaven ikke falde i sølvbrudeparrets smag, kan den naturligvis både byttes eller tilbagebetales, for der er 30 dages fuld returret.

Inspiration og arbejdet bag skulpturen

5 225x300 - GAVEKORTSom skulptør er det af afgørende betydning, at have en klar idé med det arbejde, der ligger forud for processen for den endelige skulptur.  I modsætning til f.eks. en kunstmaler eller billedkunstner, som oftere kan lade sig føre frem til et endeligt resultat ved bevist at bruge nogle af malerprocessens tilfældigt fremkomne udtryk, har skulptøren oftest et klart billede inde i hovedet af det færdige resultat.

Skulptøren har brugt masser af skitser, som har lagt til grund for det endelige resultat. Selve skabelsen kan udføres i mange forskellige materialer, men ofte er skulptørens foretrukne materiale ler eller voks, der kan være sammensat med andre materialer som træ eller metal. Ler og voks kan formes på alle tænkelige måder. Og bliver det.

Til en meget kompleks skulptur, bruges der meget fine spartler og skraberedskaber, for at få detaljerne tydeligt frem. En sådan skabelse af produktet kan være meget langstrakt, og det er vigtigt, at kunstneren kan se det endelige mål for sit indre øje. Naturligvis bliver der korrigeret undervejs i skabelsesprocessen, men det er som regel i en ubetydelig grad.
Når kunstneren er færdig med sin model bliver skulpturen støbt på bronzestøberiet.

Fællesnævneren for samtlige skulpturer hos 99skulpturer er en form for symbolik. Figurerne har alle en titel, som kan være et budskab til modtagerne, selvom det i sidste ende er det helt op til modtageren at tolke budskabet i figuren.

Sådan laves en skulptur

Når kunstneren har sin idé på plads, skal kunstneren finde både udtryk og størrelse på figurer, figuriner og statuetter.

Det kan blive en meget stor skulptur eller monument, der egner sig til en park eller en have, mens en bronzefigur, derimod, er mere velegnet til en personlig gave – en sølvbryllupsgave for eksempel – som gør sig bedre i mindre format. I et format der passer i et hjem, hvor en god placering vil bringe den frem til glæde for alle, der kommer forbi.

I vores daglige arbejde arbejder vi kunstnere med mange forskellige materialer og redskaber til opbygning af modellen. Vi kan lave processen indefra og ud ved hjælp af sammenpresset papir, ståltråd, ler eller voks. Vi kan også begynde med en stor klat ler eller flamingo, og derfra skrabe og fjerne lag for lag, inden form og størrelse er fundet.

Til slut er handler det om støbeprocessen. Mest enkelt er en sandstøbning, hvor det er et aftryk af skulpturen i en kasse med sand. Når man skulpturen fjernes, fyldes hullet med flydende bronze eller messing, og når metallet er stivnet, står man med en massiv skulptur.

99skulpturer støber primært efter ”Cire Perdue” metoden. ”Cire Perdue” er fransk, og betyder tabt voks, og det går ud på, at der laves en afstøbning af modellen i voks, som holdes på plads mellem to keramikkerner. Derefter hældes flydende bronze ind til voksen, som smelter og løber ud af nogle midlertidige afløb. Det er en langvarig og svær proces, men som giver en nøjagtig afstøbning af originalmodellen.

Endelig bliver skulpturen renset og afkølet for til sidst at blive patineret. Det foregår oftest med syre i forskellige variationer, som giver bronzen forskellige farver som grøn, blålig, brun, sølvbrun eller sort. Hemmeligheden er de forskellige syresammensætninger, der giver forskellig patina, men det er ikke opskrifter, man kan køber sig til. Det er vores egne hemmelige opskrifter, som vi værner om.
For som mange kunstnere siger: Den rette patinering er lige så vigtig som en god skulptur.

Lang levetid på din sølvbryllupsgave

En skulptur, der er støbt i bronze eller messing, kan holde uendeligt, og de fleste skulpturer kræver tilmed ingen vedligeholdelse. De kan uden problemer pudses lidt op med et tyndt lag møbelvoks. For det meste er brug af en støv klud nok til at få skulpturen til at skinne igen.

En skulptur kan man glæde sig over altid, men skulle skulpturen ikke leve op til modtagernes forventninger, bytter vi med et smil inden, eller man kan få pengene tilbage.
Vores erfaring siger os dog, at det sjældent sker, for vi får næsten aldrig et kunstværk tilbage fra en kunde.

En skulptur er en gave, der altid rammer plet.

Se også: bryllypsgaver,  kobberbryllupsgaver, guldbryllupsgaver, jubilæumsgaver og studentergaver

Kontakt 99Skulpturer

 • Ved indsendelse af denne formular accepterer du behandling af dine data.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Updating…
 • Ingen varer i kurven.