Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

Handelsbetingelser

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at gøre dig tilfreds som kunde. Også som selv om det ligger uden for de almindelige vilkår som du finder herunder:

 

Vilkår for handel hos 99skulpturer.dk
99skulpturer.dk ejes og drives af:
Lisbeth og Palle Mernild
Juridisk navn: Mernild Invest ApS
Østergade 47. 7400 Herning
Tlf.: +45 23930405
E-mail: [email protected]
Web. www.99skulpturer.dk.
CVR 27967027

99skulpturer sælger skulpturer til hjemmet og erhvervslivet.
Har du spørgsmål til en skulptur er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 23930405 eller via e-mail på [email protected]

Ønsker du at se en skulptur før køb, kan du lave en besøgsaftale, ligeledes ved at sende os en e-mail til: [email protected] eller ringe til os på tlf. 23930405, hvorefter vi finder et tidspunkt, du kan besøge os i vort galleri og showroom på Østergade 47, 7400 Herning.

På vores webshop kan du bestille skulpturer til levering hjemme, på din arbejdsplads eller til alternativ leveringsadresse. Du kan også aftale at afhente på vores adresse – Østergade 47, 7400 Herning.

Vi bestræber os på at være lagerførende på alle skulpturer. Dog kan vi ikke garantere at enkelte skulpturer ikke er udsolgte og der kan derfor forekomme lidt længere leveringstid. I tilfælde af, at du har valgt en skulptur, som er udsolgt, vil du blive kontaktet enten telefonisk eller pr. mail med forventet levering af det bestilte.

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Forbehold
Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl.

Bestilling
På www.99skulpturer.dk kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også bestille via e-mail. Når du handler med 99skulpturer indgås aftaler på dansk.

Fragt
Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt samme hverdag eller hverdagen efter, vi har modtaget din bestilling og du har modtaget en ordrebekræftelse. Normalt leverer GLS forsendelsen hverdagen efter vi har afsendt den. Alle forsendelser sendes med GLS.

Vi tilbyder følgende leveringsmetoder i Danmark:

  • Afhentning (0,- DKK) Du modtager en mail, når din ordre er klar til afhentning. Afhentning sker på: Østergade 47, 7400 Herning.
  • Pakke uden omdeling (0,- DKK) Pakken leveres på dit nærmeste posthus eller nærmeste pakkeboks.
  • Pakke med omdeling (0,- DKK).
  • Erhvervspakke (0,- DKK).Pakken leveres på din arbejdsplads.
  • Når vi sender din pakke afsted, vil vi samtidig sende et trackingnummer, så du kan følge din forsendelse.

Sørg altid for at tjekke din e-mailadresse og leveringsadresse inden du godkender ordren.

Betaling
99skulpturer.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard samt MobilePay.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt i krypteret form (SSL)
Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra 99skulpturer.dk

Persondata

For at kunne handle på 99skulpturer.dk skal vi bruge følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email-adresse

Ovenstående oplysninger bliver gemt, sammen med oplysninger om hvilke varer du har købt. Vi gemmer oplysningerne i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du spørgsmål eller ændringer til din registrering, så kontakt os på 99skulpturer.dk.

Returret
Du har 60 dages fuld returret (bytte eller pengene retur), hvis du fortryder dit køb. Returretten omfatter dog ikke produkter med personlig tekst påtrykt og skulpturer udført på bestilling. Fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag, du har modtaget din vare(r). Du skal inden 60 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan orientere os omkring dette ved at skrive til [email protected]. I din henvendelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er udført.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
99skulpturer.dk
Østergade 47
7400  Herning

Ved returneringen bedes du medsende en kopi af ordrebekræftelsen.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 60 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Ved returnering af en vare bærer du risikoen for varen, indtil vi modtager denne. Forsvinder varen eller bliver den beskadiget under returforsendelsen til 99skulpturer hæfter du for varen.

Varens stand
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i din besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til dig.

Reklamation & udeblevne leverancer
99skulpturer.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Er reklamationen berettiget kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Fakturaen & varen skal fremvises til 99skulpturer.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Du skal angive og på forlangende vise/dokumentere, hvori manglen består.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: 99skulpturer.dk, Østergade 47, 7400 Herning. DK.
Har du ikke modtaget dine varer efter de er afsendt fra 99skulpturer.dk, skal du senest 8 dage efter afsendelse reklamere direkte til 99skulpturer.dk, om at du ikke har modtaget dine varer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Kontakt os altid før du returnerer dine varer. Returvarer skal sendes med omdeling – vi afhenter ikke pakker sendt uden omdeling.

Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse – dvs. at du kan annullere dit køb eller få afslag i prisen, hvis varen er enten beskadiget eller har fejl og/eller mangler. Kontakt os venligst.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
99skulpturer.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til dig, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for 99skulpturer.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

99skulpturer.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer.
Skader på forsendelsen: Har dine varer fået synlig transportskade, skal du nægte modtagelse, eller reklamere indenfor 24 timer til Post Danmark/GLS/Danske Fragtmænd. Finder du skader på indholdet efter den er afleveret er det vigtigt at du gemmer al emballage og indpakning (tag gerne foto). Så vidt muligt skal du pakke den ind i samme omfang som den var afsendt. Derefter skal du hurtigst muligt og inden 3 dage, indlevere den på dit lokale posthus (hvis den er sendt med Post DK) de vil så overtage sagen og sende den ind til kontrol. Er pakken sendt med GLS skal du kontakte 99skulpturer.dk

99skulpturer.dk + transportører fraskriver sig ethvert ansvar ved tyveri & vejrlig på forsendelser med Flexlevering. Varen overgår til din varetægt når den er scannet afleveret som Flex.

HUSK også at kontrollere pakken for skader selvom du først skal bruge den senere til gave m.v.!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.