FRI FRAGT

1-3 DAGES LEVERING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE: 23 93 04 05

Handelsbetingelser

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at gøre dig tilfreds som kunde. Også som selv om det ligger uden for de almindelige vilkår som du finder herunder:

Vilkår for handel hos 99skulpturer.dk
99skulpturer.dk ejes og drives af:
Lisbeth og Palle Mernild
Østergade 47. 7400 Herning
Tlf.: +45 23930405
E-mail: [email protected]
Web. www.99skulpturer.dk.
CVR 27967027

99skulpturer sælger skulpturer til hjemmet og erhvervslivet.
Har du spørgsmål til en skulptur er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 23930405 eller via e-mail på [email protected]

Ønsker du at se en skulptur før køb, kan du lave en besøgsaftale, ligeledes ved at sende os en e-mail til: [email protected] eller ringe til os på tlf. 23930405, hvorefter vi finder et tidspunkt, du kan besøge os i vort galleri og showroom på Østergade 47, 7400 Herning.

På vores webshop kan du bestille skulpturer til levering hjemme, på din arbejdsplads eller til alternativ leveringsadresse. Du kan også aftale at afhente på vores adresse – Østergade 47, 7400 Herning.

Vi bestræber os på at være lagerførende på alle skulpturer. Dog kan vi ikke garantere at enkelte skulpturer ikke er udsolgte og der kan derfor forekomme lidt længere leveringstid. I tilfælde af, at du har valgt en skulptur, som er udsolgt, vil du blive kontaktet enten telefonisk eller pr. mail med forventet levering af det bestilte.

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Forbehold
Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl.

Bestilling
På www.99skulpturer.dk kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også bestille via e-mail. Når du handler med 99skulpturer indgås aftaler på dansk.

Betaling
99skulpturer.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard samt MobilPay.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt i krypteret form (SSL)
Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra 99skulpturer.dk

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i din besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til dig.

Reklamation & udeblevne leverancer
99skulpturer.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Er reklamationen berettiget kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Fakturaen & varen skal fremvises til 99skulpturer.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Du skal angive og på forlangende vise/dokumentere, hvori manglen består.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: 99skulpturer.dk, Østergade 47, 7400 Herning. DK.
Har du ikke modtaget dine varer efter de er afsendt fra 99skulpturer.dk, skal du senest 8 dage efter afsendelse reklamere direkte til 99skulpturer.dk, om at du ikke har modtaget dine varer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Kontakt os altid før du returnerer dine varer. Returvarer skal sendes med omdeling – vi afhenter ikke pakker sendt uden omdeling.

Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse – dvs. at du kan annullere dit køb eller få afslag i prisen, hvis varen er enten beskadiget eller har fejl og/eller mangler. Kontakt os venligst.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
99skulpturer.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til dig, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for 99skulpturer.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

99skulpturer.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer.
Skader på forsendelsen: Har dine varer fået synlig transportskade, skal du nægte modtagelse, eller reklamere indenfor 24 timer til Post Danmark/GLS/Danske Fragtmænd. Finder du skader på indholdet efter den er afleveret er det vigtigt at du gemmer al emballage og indpakning (tag gerne foto). Så vidt muligt skal du pakke den ind i samme omfang som den var afsendt. Derefter skal du hurtigst muligt og inden 3 dage, indlevere den på dit lokale posthus (hvis den er sendt med Post DK) de vil så overtage sagen og sende den ind til kontrol. Er pakken sendt med GLS skal du kontakte 99skulpturer.dk

99skulpturer.dk + transportører fraskriver sig ethvert ansvar ved tyveri & vejrlig på forsendelser med Flexlevering. Varen overgår til din varetægt når den er scannet afleveret som Flex.

HUSK også at kontrollere pakken for skader selvom du først skal bruge den senere til gave m.v.!

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.