Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

Find TYPEN, der passer på modtageren eller dig selv

Den perfekte gave til enhver anledning. Alle skulpturer leveres i æske med beskrivelse af kunstner og kunstværk vedlagt. Husk vi bytter gerne.
Levering 1-2 dage, altid fri fragt og 60 dages fuld returret

 • Ønskeliste

  HUMØRSPREDEREN – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  DEN HJERTELIGE – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  DEN AKTIVE – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  LIVSNYDEREN – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  TEAM PLAYER – ægte bronze

  Læs mere
 • Ønskeliste

  DEN KREATIVE – tin patineret

  Læs mere
 • Ønskeliste

  GAVEKORT

  Læs mere
 • Ønskeliste

  DEN KUNSTNERISKE – tin patineret

  Læs mere
 • Ønskeliste

  PROFESSIONS – stylist

  Læs mere

Hvilken type er du

Typerne af Palle Mernild epalle mernild skulpturer professionsskulpturer administration 138 9025180 300x279 - PROFESSIONS - stylistr små humoristiske og karikerede mennesketyper. På kærlig vis fortolker kunstneren mennesker i mange forskellige situationer, og ligeledes mange forskellige typer af personligheder.
I serien Typerne finder man også nogle figurer der er særlig velegnet til at beskrive menneskers kompetence og egenskaber – den dygtige, den visionære, den fremsynede, den målrettede, den innovative, den alsidige, den flittige, den energiske og den produktive.
Skulpturerne leveres i en flot gaveæske med tilhørende beskrivelse af kunstværket. Se andre temaer i oversigten.

Palle Mernild har skabt de udtryksfulde figurer i serien Typerne. Det er en kærlig og humoristisk fortolkning af vi mennesker i mange forskellige situationer, og ligeledes mange forskellige typer af personligheder. Det kan være den frimodige, livsnyderen, den harmoniske, den hjertelige, humørsprederen, den imødekommende og den nysgerrige.
Alle disse typer siger noget om folks personligheder med udtryk der siger mere end ord. Skulpturen er udført i kunstmarmor på sokkel af sort granit. Alle skulpturer er patineret enkeltvis og  kan fås i tin og bronze. Alle typerne leveres i gaveæske ilagt beskrivelse af den enkelte type og kunstner Palle Mernild.
I serien Typerne af Palle Mernild finder man også en række figurer der er særlig velegnet til at beskrive menneskers kompetence og egenskaber. Her finder man bl.a. den dygtige, den visionære, den fremsynede, den målrettede, den innovative, den alsidige, den flittige, den energiske og den produktive. Nogle af Palle Mernilds typer hylder de musiske og kreative begavelser: den musikalske, den kreative og den kunstneriske.
Disse små figurer er lette at placere i ethvert hjem. En personlig gave der beskriver modtageren på kærlig vis. De små figurer er oplagt samleobjekt fra år til år.
Du kan se alle Typerne i Galleri Mernild eller køb figuren online her på vores 99skulpturer.dk.

 

Kontakt 99Skulpturer

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Updating…
 • Ingen varer i kurven.