FRI FRAGT

LEVERING 1-3 HVERDAGE

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE: 23 93 04 05

Værd at vide om skulpturerne

Skulpturer kan være vanskelige at vurdere på et foto. Derfor har vi valgt at fotografere vores skulpturer fra flere forskellige vinkler og i forskellige miljøer. Derudover beskriver vi skulpturerne i forhold til højden, materialet og indpakningen samt naturligvis kunstneren, som har skabt figuren.
Højden beskriver vi på selve figuren og der hvor skulpturen står på en sokkel angiver vi også målene på denne.

Skulpturer til salg online

Vores skulpturer er i langt de fleste tilfælde fremstillet af bronze. Det kan være såvel massiv, poleret bronze, som det kan være kunstmarmor, som er patineret med bronze. Enkelte af vores skulpturer er fremstillet i messing, fiberbeton eller plexiglas.

Skulpturserien – De Ti Typer – af Palle Mernild er fremstillet i såvel kunstmarmor belagt med bronze som i fortinnet kunstmarmor.

De unikke skulpturer leveres i gaveæsker, og vedlagt certifikat.

Vi har nøje udvalgt de viste skulpturer. Fælles for alle figurerne er, at de har en stærk symbolik og at de har en gnist af humor.

Køb skulpturer online

Som nævnt er det en tillidssag at købe kunstværker online på internettet. Vi har gjort os umage for at skabe denne tillid, men hvis du har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os, ligesom vi vil understrege, at du altid har 30 dages fuld returret, og at vi betaler fragten.

Fremstilling af moderne kunst – skulpturer

Hver eneste af vores skulpturer er fremstillet med en form for symbolik. Figurerne, hvad enten det er torsoer, typerne, professionerne eller de mange andre finurlige figurer, har alle et budskab.

Alle skulpturerne har en titel, som kan give en indikation af, hvad kunstneren har tænkt sig, at dette budskab kunne være, men det er helt op til den enkelte at tolke kunsten.

Lær om billedekunst og skulpturer

Galleri Mernild, som udstiller alle skulpturerne, har haft besøg af MidtVest TV, som har lavet en rapportage om skulpturer og malerier. I udsendelsen fortæller kunstner og skulptør Palle Mernild om historien bag galleriet og om tilblivelsen af blandt andet skulpturen ”Take a chance”.

Se videoen – den varer ca. 30 minutter:

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.