Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

palle skulptur 1024x403 - Værd at vide

Værd at vide om skulpturerne

Skulpturer kan være vanskelige at vurdere på et foto. Derfor har vi valgt at fotografere vores skulpturer fra flere forskellige vinkler og i forskellige miljøer. Derudover beskriver vi skulpturerne i forhold til højden, materialet og indpakningen samt naturligvis kunstneren, som har skabt figuren.
Højden beskriver vi på selve figuren og der hvor skulpturen står på en sokkel angiver vi også målene på denne.

Skulpturer til salg online

Skulpturer på 99skulpturer.dk er i langt de fleste tilfælde fremstillet i bronze som er patineret og poleret så hver skulptur står med sin unikke overflade.
Men vi har også skulpturer udført i andre materialer. Det kan være zink, messing, marmor eller plexiglas.
Fælles for alle figurerne er, at de har en stærk symbolik og at de har en gnist af humor.

Vores skulpturer leveres i gaveæske vedlagt information om kunstner og kunstværk.

Køb skulpturer online

Hvor køber man skulpturer?
Som nævnt er det en tillidssag at købe kunstværker online på internettet. Vi har gjort os umage for at skabe denne tillid, men hvis du har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os, ligesom vi vil understrege, at du altid har 60 dages fuld returret, og at vi betaler fragten.

Fremstilling af moderne kunst – små bronzefigurer og store bronzeskulpturer

Hver eneste af vores skulpturer er fremstillet med en form for symbolik. Figurerne, hvad enten det er torsoer, typerne eller de mange andre finurlige figurer, har alle et budskab.
Alle skulpturerne har en titel, som kan give en indikation af, hvad kunstneren har tænkt sig, at dette budskab kunne være, men det er helt op til den enkelte at tolke kunsten.

Køb bronzefigur og vær med på nye tendenser i indretningen af din bolig

Du kan købe en stor eksklusiv bronzeskulptur eller en smuk lille bronzefigur online på 99skulpturer.dk. Det gør et stort antal af danskere, som er med på boligindretningens nye trends.
Igennem årtusinder har forskellige folkeslag støbt skulpturer i bronze. Disse store skulpturer eller mindre bronzefigurer har i datiden været et statussymbol.
I dag har vi genopdaget skulpturen, som er blevet super moderne og trendy i boligindretningen. Små og billige efterligninger kommer og går. Derimod vil en bronzefigur støbt i et begrænset antal og udført med respekt for det gode håndværk, altid være et eftertragtet kunstværk. En lille bronzefigur kan placeres overalt i boligen, hvor imod en større bronzeskulptur skal have en udvalgt placering, som er synlig fra flere sider. Herefter vil man opdage hvor meget en skulptur giver af stof til eftertanke og glæder livet igennem.

Galleri Mernild, som udstiller alle skulpturerne, har haft besøg af MidtVest TV, som har lavet en rapportage om skulpturer og malerier. I udsendelsen fortæller kunstner og skulptør Palle Mernild om historien bag galleriet og om tilblivelsen af blandt andet skulpturen ”Take a chance”.

Se videoen herunder – den varer ca. 30 minutter:

Updating…
  • Ingen varer i kurven.