Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

LOVE IS IN THE AIR – ægte bronze

3.600,00 kr.

På lager

LOVE IS IN THE AIR – 2 elegante skulpturer med symbolik
Støbt i kun 99 eksemplarer
Kunstner: Palle Mernild

Kærligheden binder jer sammen og giver jer “vinger”. Det er en følelse, som ikke rigtig kan beskrives, men sammen er I bedst og sammen kan alt lade sig gøre.

En velvalgt gave og et evigt minde.
Perfekt til f.eks. bryllupsgave, uanset om det er til de nygifte,  kobber-, sølv- eller guldbrudeparret. Er også en smuk gave til den man elsker – uanset anledning.

Begge skulpturer – både mand og kvinde, medfølger og leveres i én flot gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Kunstneren Palle Mernild har valgt ikke at signere disse 2 skulpturer, da en signatur efter hans mening vil gribe forstyrende ind i helhedsudtrykket.
Højde skulptur kvinde:  ca 35 cm. Længde ca 23 cm. Vægt ca. 1,7 kg. 
Højde skulptur mand: ca. 28 cm. Længde ca. 19 cm. Vægt ca. 1,5 kg.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.