Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

THE WALL OF LOVE – ægte bronze

1.500,00 kr.

På lager

The wall of love – Et monument over kærligheden.
Støbt i kun 99 eksemplarer
Kunstner: Palle Mernild

Kunstneren har skabt denne skulptur, som et monument over kærligheden. Han har hentet sin inspirationen i byens rum. Nærmere bestemt, ved de farverige graffitivægge med alverdens budskaber. Det har ført til denne “mur” – The wall of love. Et monument, hvor budskaberne er blevet mejslet ind i væggen. Tekst og tegn, der tilsammen udgør et manifest – et kærlighedens budskab. Skulpturen fremstår med en smuk grønlig patina, hvor siderne og dele af teksten er poleret helt ind til den skinnende bronze.  Det rå og det forfinede går hånd i hånd. Nærmest som selve livet.

Perfekt til f.eks. bryllupsgave, uanset om det er til de nygifte, kobber-, sølv- eller guldbrudeparret. Skulpturen er også en smuk gave til den man elsker – uanset anledning.

Støbt i bronze, og efterfølgende patineret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.
Højde ca. 17,5 cm. Bredde ca. 7 cm. Vægt ca. 0,8 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.