Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

LIVETS DANS – harmoni og sammenhold

4.000,00 kr.

På lager

LIVETS DANS – en hyldest til livet og kærligheden
Kunstner: Palle Mernild

En meget smuk og elegant bronzeskulptur der hylder livet og kærligheden. Skulpturen forener bevægelse, lidenskab og symbolik i en enestående harmoni. Tangoen symboliserer intimitet, samarbejde og den dynamiske rytme i livet. De krydsende ringe repræsenterer både jordkloden og foreningen af to sjæle, som i et ægteskab eller et partnerskab. “Livets Dans” skulpturen fanger det smukke sammenspil mellem to mennesker, der danser gennem livet i en evig bevægelse af glæde og kærlighed. Den minder os om, at dansen i livet handler om at finde vores balance og skabe uforglemmelige øjeblikke i selskab med dem, vi elsker.

Skulpturen er støbt i bronze i et ikke begrænset antal, og efterfølgende patineret og poleret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.
Højde ca. 26 cm. Bredde ca. 10 cm. Dybde ca. 14 cm. Vægt ca. 1,2 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en flot gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.