Fri fragt

1-3 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

KÆRLIGHED – ægte bronze

1.200,00 DKK

På lager

Figuren KÆRLIGHED er et smukt kunstværk – støbt i kun 99 eksemplarer
Kunstner: Palle Mernild

Bronzefiguren er en hyldest til kærligheden og intimiteten. Figuren er udført af kunstneren Palle Mernild i ægte bronze og efterfølgende poleret og patineret. De højglanspolerede sider danner en meget smuk kontrast til den mørkere patina på figurens for- og bagside. Bronzefiguren vil kunne placeres alle steder og vil være en sikker gave til enhver anledning. Skulpturen leveres i en flot gaveæske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
En slank skulptur med en samlet højde på 18 cm. inkl. sokkel. Vægt ca. 0,6 kg.
Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Figuren KÆRLIGHED er et smukt kunstværk

Støbt i bronze med en meget flot finish og god tyngde. Kunstner: Palle Mernild. Figuren symboliserer sammenhold og kærlighed mellem to mennesker. Kontrasten mellem skulpturens patinerede og polerede sider giver et stilrent og elegant udtryk. Forslag: Figuren er meget velegnet som gave til f.eks. bryllup, sølvbryllup og andre mærkedage eller til den man elsker. Højde: 18 cm inkl. sokkel. Vægt ca. 0.60 kg.
Leveres i gaveæske med indlagt beskrivelse af kunstner og kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.