Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

ÅRETS STUDENT

750,00 kr.

På lager

Årets student – et kunstværk for livet.
Støbt i kun 99 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

Flere års studier. En eksamen venter forude og så HURRA – på med huen. Det hele er overstået. Det er en kæmpe dag for et ungt menneske – en uforglemmelig tid. Det skal fejres og alle vil gerne komme med en helt speciel gave til minde om denne store dag. Men hvad ?

Kunstneren Palle Mernild har skabt denne meget smukke og stilrene skulptur, som er lavet til både kvindelige – og mandelige studenter. Studenterhuen er udført i poleret messing og fremstår forgyldt. Dermed er det også en skulptur der passer til samtlige studenter – uanset uddannelsens retning.

Skulpturen er udført i stærkt og holdbart kunstmarmor og monteret på et stykke smukt egetræ.
Denne skulptur passer perfekt ind i et ungt hjem og kan følge studenten livet igennem.
Mål: Højde 18 cm. Bredde 13 cm. Dybde 6 cm. Vægt ca. 0,5 kg.

Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer.  Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Et kunstværk for livet

Flere års studier. En eksamen venter forude og så HURRA – på med huen. Det hele er overstået. Det er en kæmpe dag for et ungt menneske – en uforglemmelig tid. Det skal fejres og alle vil gerne komme med en helt speciel gave til minde om denne store dag. Men hvad ?
Kunstneren Palle Mernild har skabt denne meget smukke og stilrene skulptur, som er lavet til både kvindelige – og mandelige studenter. Studenterhuen er udført i poleret messing og fremstår forgyldt. Dermed er det også en skulptur der passer til samtlige studenter – uanset uddannelsens retning. Skulpturen er udført i stærkt og holdbart kunstmarmor og monteret på et stykke smukt egetræ. Denne skulptur passer perfekt ind i et ungt hjem og kan følge studenten livet igennem.

Mål: Højde 18 cm. Bredde 13 cm. Dybde 6 cm.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer.  Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

 

 

 

 

Varenummer (SKU): 13007 Kategorier: , , Brand:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.