Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

BJERGGED-PRISEN TIL FIGHTEREN – fortjent hæder

2.800,00 kr.

På lager

BJERGGEDEN – en skulpturpris til fighteren
Kunstner: Palle Mernild

Bjerggeden – en skulpturpris, som anerkendelse for en fantastisk indsats.

Der findes rigtig mange personer i vort samfund, som kunne fortjene en pris for at yde en bemærkelsesværdig og ekstraordinær indsats. Derfor har kunstneren Palle Mernild skabt Bjergged-Prisen. En skulpturpris, som DU kan give til en, der har fortjent et ordentligt skulderklap.

Og skulle du ikke lige kende bjerggedens fantastiske egenskaber, så se lige her:
“Bjerggeden har valgt en niche, der er ekstrem og uopnåelig for andre dyr og er blevet bjergenes ukronede klatrekonge. Den lever i højder på op til 5, 5 km over havets overflade. Bjerggeden er smidig, hårdfør, strategisk, men også modig”.

Særdeles velegnet som påskønnelse for en bedrift. Det kan f.eks. være en karrieremæssig bedrift, en afsluttet uddannelse,  et flot sportsresultat eller alt muligt andet, hvor der kræves en fighter.

Figuren bliver støbt i bronze i et ikke begrænset antal, og efterfølgende patineret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.

Højde ca. 20 cm. Bredde ca. 5 cm. Længde ca. 14 cm. Vægt ca. 1,5 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.