Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

TÆNK STORT – den visionære

2.500,00 kr.

På lager

TÆNK STORT – en hyldest til den, der ser muligheder
Støbt i kun 99 eksemplarer
Kunstner: Palle Mernild

Palle Mernild, som er kunstneren bag denne bronzeskulptur siger om tankerne bag værket: “At tænke stort er en egenskab, der adskiller de modige og visionære fra de tilfredse og tilbageholdende. Det er evnen til at se ud over det indlysende, at udfordre status quo og stræbe efter at skabe enestående resultater. At tænke stort handler om at give slip på begrænsende overbevisninger og i stedet omfavne mulighederne, der ligger uden for komfortzonen.

At tænke stort handler ikke kun om at have store ambitioner, men også om at handle på dem. Det er let at drømme om store ting, men det kræver en særlig form for mod og engagement at føre dem ud i livet. Det handler om at bryde grænserne for det, der allerede er opnået, og skabe noget nyt og betydningsfuldt.”

Skulpturen er støbt i bronze, og efterfølgende patineret og poleret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.
Højde ca. 20 cm. Vægt ca. 1,0  kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en flot gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.