Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

SAMARBEJDE – ægte bronze

2.800,00 DKK

På lager

SAMARBEJDE – skulpturen er lavet som en hyldest til det gode teamwork.
Støbt i kun 99 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

Skulpturen er tænkt som en hyldest til det gode samarbejde.
Med humor og symbolik illustreres det, hvordan personerne går hinanden imøde og påbegynder et fælles projekt, illustreret ved et håndtryk. De fleste skulpturer monteres på en massiv sokkel, men her har kunstneren inddraget selve soklen, som en del af skulpturens fortælling. Samtidigt er soklen lavet hul, således at skulpturens helhed fremstår med stor lethed og elegance. Siderne på soklen eller gangbroen om man vil, er højglanspoleret og bidrager dermed til skulpturens foranderlighed og spændende fortælling. En skulptur, der med energi og humor vil fange opmærksomhed og give anledning til mange gode samtaler livet igennem.

Skulpturen er udført i massiv bronze. Højde ca. 25 cm. Bredde ca. 19 cm. dybde ca. 5 cm Vægt ca. 2,0 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Skulpturen SAMARBEJDE viser, at sammen når vi længst. Støbt i kun 99 eksemplarer.

Skulpturen SAMARBEJDE er udført i massiv bronze af kunstneren Palle Mernild. Skulpturen er tænkt som en hyldest til det gode samarbejde. Med humor og symbolik illustreres det, hvordan personerne går hinanden imøde og påbegynder et fælles projekt, illustreret ved et håndtryk. De fleste skulpturer monteres på en massiv sokkel, men her har kunstneren inddraget selve soklen, som en del af skulpturens fortælling. Samtidigt er soklen lavet hul, således at skulpturens helhed fremstår med stor lethed og elegance. Siderne på soklen eller gangbroen om man vil, er højglanspoleret og bidrager dermed til skulpturens foranderlighed og spændende fortælling. En skulptur, der med energi og humor vil fange opmærksomhed og give anledning til mange gode samtaler livet igennem.
Højde ca. 25 cm. Bredde ca. 25 cm. dybde ca. 6 cm Vægt ca. 1,5 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.
Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.