Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

KAT – naturlig elegance

1.500,00 kr.

På lager

KAT – en hyldest til kattens uafhængighed og elegance
Kunstner: Palle Mernild

Kunstneren Palle Mernild siger om denne smukt udformede skulptur: “Med denne bronzeskulptur af katten, ønsker jeg at hylde dyrets uafhængighed og elegance. Katten er kendt for sin finesse og stærke instinkter, hvilket gør denne skulptur til en fremragende gave til enhver, der værdsætter skønhed og styrke i naturen. Den kan fungere som en raffineret påmindelse om at sætte pris på livets små fornøjelser og den indre styrke, der findes i selvstændighed”.

Skulpturen er støbt i bronze i et ikke begrænset antal, og efterfølgende patineret og poleret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.
Højde ca. 14 cm. Bredde ca. 10 cm. Dybde ca. 10 cm. Vægt ca. 1,0 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en flot gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.