Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

JEG KAN BØJES, MEN IKKE KNÆKKES – ægte bronze

2.800,00 kr.

På lager

JEG KAN BØJES, MEN IKKE KNÆKKES – en hyldest til fighteren
Kunstner: Palle Mernild

“Jeg kan bøjes, men ikke knækkes”. Denne sætning hørte kunstneren Palle Mernild en god ven sige til sin hustru, efter at han have overvundet nogle hårde år i sin forretning. I samme øjeblik forestillede kunstneren sig klitroserne ved den jyske vestkyst, der selv efter den hårdeste storm, atter rejser sig, så snart vinden løjer af. Det blev hermed en meget afgørende sætning for denne smukke skulpturs tilblivelse, der hylder viljen til at fighte på trods af de knubs som livet også kan byde på.

Skulpturen er støbt i bronze i et ikke begrænset antal, og efterfølgende patineret og poleret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.
Blomsterhovedet har antydning af øjne. og yderst på bladene er der lavet antydning af fingre for at menneskeliggøre figuren.
Højde ca.26 cm. Bredde ca.20 cm. Dybde ca. 8 cm. Vægt ca. 1,5 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en flot gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.