Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

DANSEN – ægte bronze

1.300,00 kr.

På lager

Dansen – symboliserer sammenhold og kærlighed mellem to mennesker
Støbt i bronze
Kunstner: Luise Kött-Gärtner 

Virkelig en smuk skulptur i massiv bronze med en meget flot finish og god tyngde. Figuren symboliserer sammenhold og kærlighed mellem to mennesker. Kontrasten mellem skulpturens patinerede og polerede sider giver et stilrent og elegant udtryk.

Forslag: Figuren er meget velegnet som gave til f.eks. bryllup, sølvbryllup og andre mærkedage eller til den man elsker.

Leveres med beskrivelse af kunstner og kunstværk. Højde: 14 cm. Vægt 1,2 kg.

OBS: Denne bronzefigur er Ikke støbt på vort eget støberi, og vi har derfor ikke kendskab til det præcise antal afstøbninger.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Louise Kött-Gärtner

Luise Kött-Gärtner er født i 1953 i Zülpich, Tyskland. Luise Kött-Gärtner er uddannet indenfor klassisk skulptur på Kunstskolen i Aachen, Tyskland. Flere separatudstillinger og større udsmykningsopgaver i Europa. En moderne kunstner, hvis udtryk spænder fra det kurvede og helt massive bronze til det meget enkle filigran bronze, kombineret med kontraster af store blokke af hvidt fiberbeton. Luise Kött-Gärtner har et stærkt formsprog og med symbolik og humor fortolker hun en lang række hverdags situationer og menneskelige relationer.

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Dansen eller Livets Dans som skulpturen også kunne hedde, er en virkelig smuk skulptur i massiv bronze med en meget flot finish og god tyngde. Figuren symboliserer sammenhold og kærlighed mellem to mennesker. Kontrasten mellem skulpturens patinerede og polerede sider giver et stilrent og elegant udtryk.

Forslag: Figuren er meget velegnet som gave til f.eks. bryllup, sølvbryllup og andre mærkedage eller til den man elsker.
Leveres med beskrivelse af kunstner og kunstværk.
Højde: 14 cm. Vægt 1,2 kg.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.