Fri fragt

1-3 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

DEN FREMSYNEDE – tin patineret

750,00 DKK

På lager

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.
Kunstner: Palle Mernild
Den fremsynede er en skulptur i serien typerne, støbt i kunstmarmor, monteret på sokkel af sort poleret granit. Skulpturerne i denne serie er et samleobjekt, og er særdeles velegnet til medarbejdergave fra år til år. Er også fantastisk til gave til den du holder af, en god ven eller kollega.
Højde: ca. 16 cm. inkl. sokkel. Vægt 0,45 kg. Materiale: Skulptur af kunstmarmor med tin patinering. Sokkel af sort poleret granit. Signeret “PM”. Leveres i elegant gaveæske. Certifikat med typebeskrivelse er vedlagt: Den fremsynede er en dygtig strateg og tænker på både muligheder og risici. Evnen til at navigere i oprørte vande, skaber tryghed ombord.
Skulpturen er en miniatureudgave af en næsten 2 meter høj marmor-skulptur, som er opstillet i skulpturparken “KENDER DU TYPEN” i Skjern, hvor Palle Mernild har lavet samtlige 10 skulpturer. Skulpturparken ligger sammen med byggeriet “Innovest”.
Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

KOM OG SE DEN I GALLERIET

ADRESSE

Galleri Mernild

Østergade 47
7400 Herning

ÅBNINGSTIDER
Torsdag: 11.00 – 17.00
Fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag: 11.00 – 14.00
Samt efter aftale

LEVERING 1-3 HVERDAGE

FRI FRAGT

30 DAGES FULD RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.