Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

Priser inkl. fortolling og mva.
Fri frakt
3-5 dags levering
60 dages retur
Tlf +45 23 93 04 05

SAMMENHOLD – kærlighedens bånd

1.500,00 kr.

På lager

SAMMENHOLD – en hyldest til kærligheden
Kunstner: Palle Mernild

Kunstneren Palle Mernild har formgivet denne smukke skulptur i bronze, som en hyldest til kærligheden. Skulpturens linjer flyder elegant sammen og de patinerede og polerede flader er smukt afstemte. Ikke to sider er ens. Symbolikken i skulpturen leder os netop hen mod vores forskellighed, og samtidig vores evne til at skabe sammenhold – i betydningen kærlighed.

En slank og elegant skulptur – en velvalgt gave og et evigt minde om en helt særlig begivenhed.
Perfekt til f.eks. bryllupsgave, uanset om det er til de nygifte,  kobber-, sølv- eller guldbrudeparret. Er også en smuk gave til den man elsker – uanset anledning.

Skulpturen er støbt i bronze i et ikke begrænset antal, og efterfølgende patineret og poleret, så hver enkel skulptur står med sit eget udtryk.
Højde ca. 24 cm. Bredde ca. 5 cm. Dybde ca. 4 cm. Vægt ca. 0,6 kg. Signeret PM.

Skulpturen leveres i en flot gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

 

 

 

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Updating…
  • Ingen varer i kurven.