Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

HJÆLPSOMHED – ægte bronze

2.800,00 DKK

På lager

Hjælpsomhed – bronzeskulptur med humor og energi
Støbt i kun 99 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

Skulpturen er med sin fine fortælling, en oplagt gave til brudeparret, kobber-, sølv- eller guldbrudeparret, eller som en smuk skulptur til den man elsker. “Hjælpsomhed” vil også være oplagt, hvor man på den ene eller anden vis, ønsker at markere et velfungerende teamwork.

På humoristisk vis illustreres det, hvordan personerne ved fælles hjælp forsøger at nå deres fælles mål på toppen af et højdedrag. De fleste skulpturer monteres på en massiv sokkel, men her har kunstneren inddraget selve soklen, som en del af skulpturens fortælling. Samtidigt er soklen lavet hul, således at skulpturens helhed fremstår med stor lethed og elegance. Siderne på soklen eller bjergtoppen om man vil, er højglanspoleret og bidrager dermed til skulpturens foranderlighed og spændende fortælling. En skulptur, der med energi og humor vil fange opmærksomhed og give anledning til mange gode samtaler livet igennem.

Figuren er udført i massiv bronze. Figurens polerede områder står i smuk kontrast til de øvrige flader med mørk patinering.
Højde ca. 25 cm. Bredde 10 cm. Dybde 6 cm. Vægt ca. 1,6 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

“Hjælpsomhed” – skulptur i ægte bronze af kunstneren Palle Mernild

Figur udført i massiv bronze af kunstneren Palle Mernild. Skulpturen er med sin fine fortælling, en oplagt gave til brudeparret, kobber-, sølv- eller guldbrudeparret, eller som en smuk skulptur til den man elsker. “Hjælpsomhed” vil også være oplagt, hvor man på den ene eller anden vis, ønsker at markere et velfungerende teamwork. På humoristisk vis illustreres det, hvordan personerne ved fælles hjælp forsøger at nå deres fælles mål på toppen af et højdedrag. De fleste skulpturer monteres på en massiv sokkel, men her har kunstneren inddraget selve soklen, som en del af skulpturens fortælling. Samtidigt er soklen lavet hul, således at skulpturens helhed fremstår med stor lethed og elegance. Siderne på soklen eller bjergtoppen om man vil, er højglanspoleret og bidrager dermed til skulpturens foranderlighed og spændende fortælling. En skulptur, der med energi og humor vil fange opmærksomhed og give anledning til mange gode samtaler livet igennem.

Højde ca. 25 cm. Vægt ca. 1,6 kg. Signeret PM.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

 

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.