Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

GEJSERPAR – ægte bronze

36000.00 DKK

På lager

Gejser par – smukke og elegante bronzeskulpturer af kvinden og manden. Støbt i kun 10 eksemplarer, alle nummereret og signeret.
Kunstner : Palle Mernild

Kunstneren har fundet sin inspiration i de kraftfulde og imponerende islandske gejsere. Når disse varme kilder kommer i udbrud, danner de søjler af vand og damp, som minder kunstneren om menneskeskikkelsen. Skulpturene fastholder øjeblikket og er samtidig en hyldest til mennesket – en del af naturen.

Skulpturene er udført i poleret og grønpatineret bronze i kun 10 eksemplarer hver. Alle er nummerret og signeret af kunstneren.
Gejser-mand: Højde ca. 108 cm. Vægt ca. 11 kg. Signeret PM.
Gejser-kvinde: Højde ca. 104 cm. Vægt ca. 11 kg. Signeret PM.
Skulpturene leveres med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværker.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.