Fri fragt

1-3 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

FORTROLIGHED – ægte bronze

1.200,00 DKK

På lager

En romantisk bronzefigur med titlen “Fortrolighed” – støbt i kun 99 eksemplarer

Bronzefiguren er en hyldest til kærligheden og intimiteten. Figuren er udført af kunstneren Palle Mernild i ægte bronze og efterfølgende poleret og patineret. De højglanspolerede sider danner en meget smuk kontrast til den mørkere patina på figurens for- og bagside. Bronzefiguren vil kunne placeres alle steder og vil være en sikker gave til enhver anledning. Skulpturen leveres i en flot gaveæske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
En slank skulptur med en samlet højde på 18 cm inkl. sokkel. Vægt ca. 0,6 kg.
Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

En romantisk bronzefigur med titlen “Fortrolighed”

Bronzefiguren er en hyldest til kærligheden og intimiteten. Figuren er udført af kunstneren Palle Mernild i massiv bronze og efterfølgende poleret og patineret. De højglanspolerede sider danner en meget smuk kontrast til den mørkere patina på figurens for- og bagside. Bronzefiguren vil kunne placeres alle steder og vil være en sikker gave til enhver anledning. Skulpturen leveres i en flot gaveæske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
Højde inkl. sokkel 18 cm. Vægt ca. 0,6 kg.
Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.