Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

UGLEN – VISDOM OG INDSIGT – ægte bronze

850,00 kr.

På lager

Uglen – symbolet på visdom og indsigt

Kunstner: Kerstin Stark.

Denne figur symboliserer  visdom, som vi jo netop forbinder uglen med. Skulpturen er meget velegnet som gave til den, der har truffet nogle kloge og velovervejede beslutninger. Kunstværket er udført af den tyske kunstner Kerstin Stark. Figuren er støbt i ægte bronze og efterfølgende patineret. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Uglen vil kunne placeres alle steder og er spændende at betragte fra alle vinkler.

Skulpturen leveres i en æske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
Str.: Højde 15 cm x 4,5 x 4,0 cm
Vægt ca. 0,9 kg.

OBS: Denne bronzefigur er Ikke støbt på vort eget støberi, og vi har derfor ikke kendskab til det præcise antal afstøbninger.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Kerstin Stark

Født i 1971 i Pforzheim i Tyskland.Kerstin Starks foretrukne materialevalg er bronze. Hun arbejder i et naturalistisk formsprog med enkle og elegante linier.Kerstin Starks skulpturelle værker udtrykker humor med et moment af overraskelse og symbolik.

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Uglen – symbolet på visdom og indsigt
Støbt i bronze.
Kunstner: Kerstin Stark

Denne figur symboliserer  visdom, som vi jo netop forbinder uglen med.

Skulpturen er meget velegnet som gave til den, der har truffet nogle kloge og velovervejede beslutninger.

Figuren er støbt i ægte bronze og efterfølgende patineret. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Uglen vil kunne placeres alle steder og er spændende at betragte fra alle vinkler. Skulpturen leveres i en æske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
Str.: Højde 15 cm. Vægt ca. 0,9 kg.

OBS: Denne bronzefigur er Ikke støbt på vort eget støberi, og vi har derfor ikke kendskab til det præcise antal afstøbninger.

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.