Fri fragt

1-3 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

PINGVINFAMILIE, SAMMENHOLD - ægte bronzePINGVINFAMILIE, SAMMENHOLD - ægte bronze

PINGVINFAMILIE, SAMMENHOLD – ægte bronze

1.650,00 DKK

På lager

Pingvinfamilie – sammenhold

Disse 3 pingviner symboliserer  sammenhold. De 3 skulpturer er meget velegnet som gave til den der har medvirket til det gode sammenhold og tætte relationer. Figurerne er udført af den tyske kunstner Herbert Fricke. Bronzefigurene  er støbt i ægte bronze og efterfølgende patineret. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Pingvinerne vil kunne placeres alle steder og er spændende at betragte fra alle vinkler. Figurerne sælges kun samlet men leveres i 3 separate æsker med indlagt beskrivelse af kunstværket samt kunstneren.

Str.: Lille pingvin : 3,5 x 6,5 x 4,5 cm. Mellem pingvin: 4,5 x 8,5 x 5 cm. Stor pingvin: 5 x 10 x 6 cm.
Samlet vægt ca.: 1,5 kg

OBS: Disse bronzefigurer er Ikke støbt på vort eget støberi, og vi har derfor ikke kendskab til det præcise antal afstøbninger.

Gå tilbage til oversigten
Avatar

Om kunstneren Herbert Fricke

Billedhugger og skulptør Herbert Fricke arbejder hovedsagligt med motiver fra dyreverdenen. Han forenkler linier og udtryk, så skulpturerne fremstår stilrent og nærmest grafiske. Hans foretrukne materiale er bronze. Han arbejder minutiøst med patineringen. De dybe toner fremkommer ved brug af syre og svovllever, der spiller smukt sammen med det højpolerede. Herbert Fricke bor og arbejder i Tyskland.

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.