Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

MANPOWER – ægte bronze

2800.00 DKK

På lager

MANPOWER – bronzefigur der udtrykker vilje og styrke.
Støbt i kun 99 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

Denne skulptur symboliserer viljestyrke og evnen til at “flytte bjerge”.

Skulpturen er meget velegnet som gave til den, der har vist vilje og ydet en ekstraordinær indsats.

Hele skulpturen – inkl. “blokken”, er støbt i ægte bronze og efterfølgende patineret. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. “Manpower” som er titlen på denne skulptur, vil kunne placeres alle steder og er spændende at betragte fra alle vinkler. Skulpturen leveres i en flot gaveæske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
Signeret “PM”. Højde 18 cm, bredde 14 cm, dybde 10 cm. Vægt ca. 2 kg.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Bronzefigur der udtrykker vilje og styrke

Denne skulptur symboliserer viljestyrke og evnen til at “flytte bjerge”. Kunstværket er udført af kunstneren Palle Mernild. Skulpturen er meget velegnet som gave til den, der har vist vilje og ydet en ekstraordinær indsats. Hele skulpturen – inkl. “blokken”, er støbt i ægte bronze og efterfølgende patineret. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. “Manpower” som er titlen på denne skulptur, vil kunne placeres alle steder og er spændende at betragte fra alle vinkler. Skulpturen leveres i en flot gaveæske med indlagt beskrivelse af kunstværket.
Signeret “PM”. Højde 18 cm, bredde 14 cm, dybde 10 cm.
Vægt ca. 1,7 kg.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Vægt 2.0 kg
Størrelse 14 × 7 × 21 m
Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.