Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

ET MÅL ER NÅET – ægte bronze

2.400,00 DKK

Ikke på lager

Et mål er nået – til den der har et mål i livet.
Støbt i kun 99 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

Skulpturen er tænkt som en hyldest til den der har nået et mål i livet – en slags hæderpris. På humoristisk vis illustreres hvordan personen når i mål – på toppen af et højdedrag – sikkert blot for at fortsætte mod nye mål. Paraplyen illustrer et beskyttende filter, eller vores evne til at passe på os selv, på vores vej mod målet.

De fleste skulpturer monteres på en massiv sokkel, men her har kunstneren inddraget selve soklen, som en del af skulpturens fortælling. Samtidigt er soklen lavet hul, således at skulpturens helhed fremstår med stor lethed og elegance. Siderne på soklen eller bjergtoppen om man vil, er højglanspoleret og bidrager dermed til skulpturens foranderlighed og spændende fortælling. En skulptur, der med energi og humor vil fange opmærksomhed og give anledning til mange gode samtaler livet igennem.
Støbt i massiv bronze. Højde ca. 32 cm. Vægt ca. 1,7 kg. Signeret PM
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Figur udført i massiv bronze af kunstneren Palle Mernild – “et mål er nået”

Skulpturen er tænkt som en hyldest til den der har nået et mål i livet – en slags hæderpris. På humoristisk vis illustreres hvordan personen når i mål – på toppen af et højdedrag – sikkert blot for at fortsætte mod nye mål. Paraplyen illustrer et beskyttende filter, eller vores evne til at passe på os selv, på vores vej mod målet. De fleste skulpturer monteres på en massiv sokkel, men her har kunstneren inddraget selve soklen, som en del af skulpturens fortælling. Samtidigt er soklen lavet hul, således at skulpturens helhed fremstår med stor lethed og elegance. Siderne på soklen eller bjergtoppen om man vil, er højglanspoleret og bidrager dermed til skulpturens foranderlighed og spændende fortælling. En skulptur, der med energi og humor vil fange opmærksomhed og give anledning til mange gode samtaler livet igennem.
Skulpturen leveres i en smuk gaveæske med vedlagt beskrivelse af kunstner samt kunstværk.
Højde ca. 32 cm. Vægt ca. 1,7 kg. Signeret PM

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.