Fri fragt

1-2 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

60 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

Hele verden venter – ægte bronze

3.500,00 DKK

På lager

Hele verden venter – virkelig en smuk skulptur med en meget flot finish og god tyngde
Støbt i kun 40 eksemplarer.
Kunstner: Palle Mernild

En færdiggjort uddannelse betyder som regel også at nye veje åbner sig.
– og hvem ved hvad der venter forude.
I flere år har studiemiljøet været det daglige liv og puf…så er man færdig.
Men livet er som bekendt fyldt med muligheder og griber man chancen, passer godt på sig selv og den viden man har suget til sig – ja, så er hele verden åben.
Kunstnerens tanker bag skulpturen: En ung mand, spejdende efter nye mål på kloden, som han bærer i den ene hånd,  en lille rejsetaske – fyldt med ny viden i den anden og så ellers bare tungen lige i munden og holde balancen på vejen gennem livet.

Støbt i bronze i 40 eksemplarer og efterfølgende patineret, så hver skulptur fremstår med sit eget udtryk. Signeret SJ. Palle Mernild under pseudonym Saga Jon.Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Skulpturen er meget velegnet både ude og inde. Ved placering udendørs, vil bronzen forandre sig med tiden og få den eftertragtede grønlige patinering, som kendes fra f.eks gamle kobbertage. Mål: Højde 33 cm. Bredde 18,5cm. Dybde 11,5 cm. Vægt 3,3 kg.

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.
Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

KOM OG SE DEN I GALLERIET

ADRESSE

Galleri Mernild

Østergade 47
7400 Herning

LEVERING 1-3 HVERDAGE

FRI FRAGT

30 DAGES FULD RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.