Fri fragt

1-3 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

ELEFANTEN - STYRKE OG VISDOM - ægte bronzeELEFANTEN - STYRKE OG VISDOM - ægte bronze

ELEFANTEN – STYRKE OG VISDOM – ægte bronze

800,00 DKK

5 på lager

Elefanten – symbolet på styrke og visdom

Elefanten tillægges traditionelt en række positive egenskaber så som styrke, godmodighed, huskeevne og visdom.

Skulpturen er meget velegnet som gave til den, der har truffet nogle kloge og velovervejede beslutninger. Kunstværket er udført af den tyske kunstner Raimund Schmelter. Figuren er støbt i ægte bronze og efterfølgende patineret. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Elefantfiguren vil kunne placeres alle steder og er spændende at betragte fra alle vinkler. Skulpturen leveres i en æske med indlagt beskrivelse af kunstværket.

Str.: Højde 11,5 cm x 11,5 x 3,5 cm
Vægt ca. 1,1 kg.

OBS: Denne bronzefigur er Ikke støbt på vort eget støberi, og vi har derfor ikke kendskab til det præcise antal afstøbninger.

Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Raimund Schmelter

Om kunstneren Raimund Schmelter

Skulptøren Raimund Schmelter er født 1950. Uddannet guldsmed, men har de sidste mange år arbejdet fuldtid med sin kunst. Raimund Schmelter har en særlig interesse for dyreriget, og med sin evne til at skabe fantastiske stiliserede værker, er hans kunst i dag anerkendt og eftertraktet. Har bl.a.deltaget på udstillinger i Essen, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Nürnberg, Leipzig, Mallorca, Salzburg, Modena, Tokyo og Los Angeles. Raimund Schmelter bor og arbejder i dag i en tidligere præstegård sammen med Dorothea, Heine og flere katte

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.