Fri fragt

1-3 DAGES LEVERING

SIKKER BETALING

30 DAGES RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

TURNING TORSO I – ægte bronze

18.000,00 DKK

På lager

Vi skaber og producerer selv vores skulpturer. Sådan sikrer vi – høj kvalitet – lave priser – eneforhandling.

Kunstner: Palle Mernild
En meget smuk torso med en forfriskende nyfortolkning af kvindens bløde former. Fortolkning af kvindekroppen i abstrakt form er et yndet tema for kunstneren Palle Mernild, der står bag flere forskellige skulpturer af den kvindelige torso, skabt så det fremstår med en visuel lethed – et ubrudt “bånd”, der på magisk vis gengiver kvindekroppen, og dermed fuldender skulpturen “Turning Torso”. Skulpturen fremstår indbydende og betagende fra alle vinkler og vil være et oplagt valg til firmaets indgangsparti, facinerende kunstværk i haven eller som et flot skulpturelt værk i hjemmet. Et markant kunstværk der vil sætte et smukt præg på ethvert domicil, eller som investering i en skulptur, der kan glæde resten af livet. Torsoen er støbt i massiv bronze og patineret. Monteret på sokkel af sort beton. Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Skulpturen er meget velegnet både ude og inde. Ved placering udendørs, vil bronzen forandre sig med tiden og få den eftertragtede grønlige patinering, som kendes fra f.eks gamle kobbertage.
Støbt i 40 eksemplarer, og efterfølgende patineret, så skulpturerne fremstår med hver sit unikke udtryk . Højde 124 cm. inkl. sokkel. Vægt ca. 50 kg. Signeret “PM”

Gå tilbage til oversigten
Om kunstneren Palle Mernild

Om kunstneren Palle Mernild

Født 1962. Fuldtidskunstner siden 1992 med eget galleri – Galleri Mernild i Herning. Palle Mernild beskæftiger sig primært med skulpturer i bronze,messing, rustfrit stål og marmor. Hans fortællende udtryk er præget af symbolik og humor. Der er da også rift om kunstnerens værker, som er solgt til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og private samlere. Endvidere har Palle Mernild udført en række skulpturelle priser bl.a. “ÅRETS SPILLER” for DBU, “FRIHEDSPRISEN” for partiet Venstre, “INITIATIVPRISEN” og “DANMARKS BEDSTE ERHVERVSKLIMA” for Dansk Industri , “IDA-TELEPRISEN” for Dansk Ingeniørforening. Se flere af Palle Mernilds kunstneriske udførelser under Specialopgaver

Palle Mernild

klar til at hjælpe på telefon 23 93 04 05

KOM OG SE DEN I GALLERIET

ADRESSE

Galleri Mernild

Østergade 47
7400 Herning

ÅBNINGSTIDER
Torsdag: 11.00 – 17.00
Fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag: 11.00 – 14.00
Samt efter aftale

LEVERING 1-3 HVERDAGE

FRI FRAGT

30 DAGES FULD RETURRET

KUNDESERVICE 23 93 04 05

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.